Retourneren

Het kan gebeuren dat u een bestelling retour wilt sturen. Bijvoorbeeld als het product toch niet voldoet aan uw verwachtingen of er is een andere reden waarom u de bestelling toch niet wilt houden. Om welke reden ook, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van de reden te annuleren.

Na de annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige order bedrag, inclusief de verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen na de retour melding, mits het product in goede orde is ontvangen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn helaas voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u dit kenbaar te maken middels het modelformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het volledige bedrag terugstorten.

Mocht het product beschadigd binnen komen, kunnen we de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.

Winkelwagen